Brood met aandacht loont
Het toverwoord achter gastvrijheid is aandacht. En alles wat je aandacht geeft groeit. Dit geldt ook voor brood. Neem nu het broodmandje, of zoals onze zuiderburen zo mooi zeggen, het ‘wachtplankje’. In onze ogen vaak nog een ondergeschoven kindje. Door hier wat bijzonders van te maken maak je een goede eerste indruk en wordt het wachten voor de gasten een stuk aangenamer.
Niet moeilijk, toch
een mooie marge
• Kies voor een mooie presentatie; een mooie plank, tegel, blik of kistje
• Mix vormen en smaken brood zoals Buerli, Osiris broodjes en Pain Qnip ; want smaken verschillen
• Bij het brood een mooie olie, zout, tapenade, olijfjes…..
• Presenteer een klein glaasje soep erbij
• En last but not least…….
Storytelling
Want de aandacht voor het ambacht en de oorsprong van het product groeit. Gasten willen weten waar de ingrediënten vandaan komen en wie het brood maakt. Zij kiezen bewust voor eerlijke, ambachtelijke en smaakvolle producten. Voor horecaondernemers biedt storytelling kansen. Vertel tijdens het serveren van het broodplankje waar uw brood vandaan komt of zet het op uw menukaart. Dit geeft extra beleving voor uw gasten.
Bakkerij Carl Siegert
“Wij maken dagelijks brood bijzonder”
Bevlogenheid voor brood, dat kenmerkt Carl Siegert. Een familiebedrijf wat sinds 1891 dagelijks brood bijzonder maakt. Zes generaties van bakkers en molenaars die steeds al hun ‘knowhow’ doorgeven. Al onze broodspecialiteiten worden ambachtelijk gemaakt in onze Harmelense bakkerij met de modernste technieken, natuurlijk met respect voor onze planeet.
Bewust gebakken
De ingrediënten zijn vrijwel allemaal van biologische oorsprong. Alles in onze bakkerij is erop gericht om het aroma en de smaak van ons brood optimaal te ontwikkelen. Aandacht, speciaal meel, onze unieke desemcultuur op basis van rogge en lange rijstijden spelen daarin een belangrijke rol. Het dak van de bakkerij ligt vol met zonnepanelen. Hiermee wordt voorzien in ca. 30 – 40% van de energiebehoefte.
Kijken in de bakkerij?
Ons enthousiasme delen we graag met u. Daarom nodigen we horecaprofessionals van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze bakkerij. Zo kunt u uit eigen ervaring het verhaal achter uw brood vertellen.
Bakkerij Carl Siegert
“Wij maken dagelijks brood bijzonder”
Bevlogenheid voor brood, dat kenmerkt Carl Siegert. Een familiebedrijf wat sinds 1891 dagelijks brood bijzonder maakt. Zes generaties van bakkers en molenaars die steeds al hun ‘knowhow’ doorgeven. Al onze broodspecialiteiten worden ambachtelijk gemaakt in onze Harmelense bakkerij met de modernste technieken, natuurlijk met respect voor onze planeet.
Bewust gebakken
De ingrediënten zijn vrijwel allemaal van biologische oorsprong. Alles in onze bakkerij is erop gericht om het aroma en de smaak van ons brood optimaal te ontwikkelen. Aandacht, speciaal meel, onze unieke desemcultuur op basis van rogge en lange rijstijden spelen daarin een belangrijke rol. Het dak van de bakkerij ligt vol met zonnepanelen. Hiermee wordt voorzien in ca. 30 – 40% van de energiebehoefte.
Kijken in de bakkerij?
Ons enthousiasme delen we graag met u. Daarom nodigen we horecaprofessionals van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze bakkerij. Zo kunt u uit eigen ervaring het verhaal achter uw brood vertellen.