Ga naar hoofdinhoud

Koppert Cress


Ontdek de Geraffineerde Wereld van Koppert Cress: Een Overvloed aan Smaak, Gezondheid en Duurzaamheid

In de zoektocht naar culinaire perfectie is er één naam die opvalt: Koppert Cress. Als pionier in de wereld van microgroenten, biedt Koppert Cress een verbluffende diversiteit aan smaken en texturen die elke culinaire creatie verheffen tot een ongekend niveau van verfijning. In deze advertentie duiken we dieper in de betoverende wereld van Koppert Cress, waar passie voor gastronomie, gezondheid en duurzaamheid samenkomen.

Koppert Cress


Ontdek de Geraffineerde Wereld van Koppert Cress: Een Overvloed aan Smaak, Gezondheid en Duurzaamheid

In de zoektocht naar culinaire perfectie is er één naam die opvalt: Koppert Cress. Als pionier in de wereld van microgroenten, biedt Koppert Cress een verbluffende diversiteit aan smaken en texturen die elke culinaire creatie verheffen tot een ongekend niveau van verfijning. In deze advertentie duiken we dieper in de betoverende wereld van Koppert Cress, waar passie voor gastronomie, gezondheid en duurzaamheid samenkomen.

Het Begin van een
Culinaire Revolutie


Koppert Cress is gelegen in het Westland in Nederland en is een teler van natuurlijke, innovatieve ingrediënten, die chefs kunnen gebruiken om de smaak, geur en presentatie van hun gerechten te intensiveren. Het assortiment bestaat uit vers gekiemde plantjes (cressen) en andere eetbare bloemen en bladeren (specialties) verzameld van 100% natuurlijke, aromatische planten. Het succes van Koppert Cress is volledig afhankelijk van de erkenning en acceptatie door de professionele gebruiker. Smaak is daarin een voorwaarde. Maar er is meer dan smaak. Rob Baan besefte al vroeg dat gezonde voeding een steeds belangrijkere rol gaat spelen en waar we ons steeds meer mee bezig zullen houden. Het bedrijf heeft als missie gekozen “Let’s change the way we look at food”.

Het Begin van een
Culinaire Revolutie


Koppert Cress is gelegen in het Westland in Nederland en is een teler van natuurlijke, innovatieve ingrediënten, die chefs kunnen gebruiken om de smaak, geur en presentatie van hun gerechten te intensiveren. Het assortiment bestaat uit vers gekiemde plantjes (cressen) en andere eetbare bloemen en bladeren (specialties) verzameld van 100% natuurlijke, aromatische planten. Het succes van Koppert Cress is volledig afhankelijk van de erkenning en acceptatie door de professionele gebruiker. Smaak is daarin een voorwaarde. Maar er is meer dan smaak. Rob Baan besefte al vroeg dat gezonde voeding een steeds belangrijkere rol gaat spelen en waar we ons steeds meer mee bezig zullen houden. Het bedrijf heeft als missie gekozen “Let’s change the way we look at food”.

Sakura Cress


Sakura Cress® is de Koppert Cress merknaam voor een eetbare plant. Sakura Cress heeft de smaak van radijs, de mooie diep rode kleur maakt het daarbij een mooie toevoeging op het gerecht.

BroccoCress


BroccoCress® is de Koppert Cress merknaam voor een eetbare plant. BroccoCress heeft een milde broccolismaak. Sommige proevers vinden het ook een beetje radijsachtig.

Tahoon Cress


Tahoon® Cress is de Koppert Cress merknaam voor een eetbare plant. De zaden hebben een sterke beukenotensmaak. Deze smaak komt ook terug in de Tahoon Cress. De smaak blijft lang hangen.

Shiso Purple


Shiso Purple, met zijn kenmerkende paarse bladeren, biedt niet alleen een visueel feest, maar ook een subtiele mix van muntachtige en kruidige tonen. Perfect om een verfijnde toets toe te voegen aan salades en desserts.

Rock Chives


Rock Chives voegt een knapperige textuur en een milde uiensmaak toe aan gerechten. Als finishing touch geeft het een delicaat aroma en een visuele elegantie die je gerecht naar een hoger niveau tilt.

Borage Cress


Na het proeven van Borage Cress snapt men waarom de cress in de volksmond ‘komkommerkruid’ genoemd wordt. De cress heeft een onmiskenbare frisse smaak met ziltige tonen van de oester.

Sakura Cress


Sakura Cress® is de Koppert Cress merknaam voor een eetbare plant. Sakura Cress heeft de smaak van radijs, de mooie diep rode kleur maakt het daarbij een mooie toevoeging op het gerecht.

BroccoCress


BroccoCress® is de Koppert Cress merknaam voor een eetbare plant. BroccoCress heeft een milde broccolismaak. Sommige proevers vinden het ook een beetje radijsachtig.

Shiso Purple


Shiso Purple, met zijn kenmerkende paarse bladeren, biedt niet alleen een visueel feest, maar ook een subtiele mix van muntachtige en kruidige tonen. Perfect om een verfijnde toets toe te voegen aan salades en desserts.

Rock Chives


Rock Chives voegt een knapperige textuur en een milde uiensmaak toe aan gerechten. Als finishing touch geeft het een delicaat aroma en een visuele elegantie die je gerecht naar een hoger niveau tilt.

Borage Cress


Na het proeven van Borage Cress snapt men waarom de cress in de volksmond ‘komkommerkruid’ genoemd wordt. De cress heeft een onmiskenbare frisse smaak met ziltige tonen van de oester.

Een gezonde toevoeging aan jouw gerecht


Gezond, vers en plantaardig. Dát is voeding met meerwaarde. Wij willen dat voeding met meerwaarde genieten wordt, lekker dus en met aandacht bereid. Daar dragen we aan bij met onze cressen, microgroenten en andere verrassende smaakmakers. Ze voegen unieke smaken toe in de puurste vorm die er is. De smaak van de natuur.

De chef staat centraal. Onze aanpak is een ode aan de chef. De chef die een avontuur maakt van eten. Die kookt met smaak, schoonheid en verrassing. De chef die van gezond eten meer maakt dan dat: genieten.

Het zijn de chefs die inspiratie delen, koken met aandacht en met de lekkerste ingrediënten. Zij veranderen onze kijk op voeding. Zo dragen chefs bij aan onze gezondheid, ons welzijn en geluk. Zij maken het verschil.

Duurzaamheid


Koppert Cress wil veranderen hoe mensen naar voeding en gezondheid kijken. Zoals elke verandering, begint die bij onszelf. Op onze eigen werkplek ontdekken we hoe aandacht voor voeding en een bewuste kijk op werk normaal kunnen worden. Daar worden we blijer en gezonder van. En we laten anderen graag zien wat mogelijk is. We geloven in de waarde van groot denken en grote doelen. Maar elke verandering begint klein: bij onszelf en ons eigen bedrijf.

De natuur is onze belangrijkste leverancier en de wereld onze bron van inspiratie. Daar zijn we zuinig op. We zijn ambitieus duurzaam en willen vooroplopen in werkvormen die bijdragen aan het herstel van onze aarde. We zetten innovatieve technologie in, ecologische middelen en een grote dosis passie en creativiteit.
Het succes van Koppert Cress is volledig afhankelijk van de erkenning en acceptatie door de professionele gebruiker. Smaak is daarin een voorwaarde. Maar er is meer dan smaak. Rob Baan besefte al vroeg dat gezonde voeding een steeds belangrijkere rol gaat spelen en waar we ons steeds meer mee bezig zullen houden. Het bedrijf heeft als missie gekozen “Let’s change the way we look at food”.

Duurzaamheid


Koppert Cress wil veranderen hoe mensen naar voeding en gezondheid kijken. Zoals elke verandering, begint die bij onszelf. Op onze eigen werkplek ontdekken we hoe aandacht voor voeding en een bewuste kijk op werk normaal kunnen worden. Daar worden we blijer en gezonder van. En we laten anderen graag zien wat mogelijk is. We geloven in de waarde van groot denken en grote doelen. Maar elke verandering begint klein: bij onszelf en ons eigen bedrijf.

De natuur is onze belangrijkste leverancier en de wereld onze bron van inspiratie. Daar zijn we zuinig op. We zijn ambitieus duurzaam en willen vooroplopen in werkvormen die bijdragen aan het herstel van onze aarde. We zetten innovatieve technologie in, ecologische middelen en een grote dosis passie en creativiteit.
Het succes van Koppert Cress is volledig afhankelijk van de erkenning en acceptatie door de professionele gebruiker. Smaak is daarin een voorwaarde. Maar er is meer dan smaak. Rob Baan besefte al vroeg dat gezonde voeding een steeds belangrijkere rol gaat spelen en waar we ons steeds meer mee bezig zullen houden. Het bedrijf heeft als missie gekozen “Let’s change the way we look at food”.

Ontdek de
eetbare jungle


Chefs inspireren ons en wij willen hen inspireren. Samen creëren we nieuwe spannende smaken en een creatieve kijk op groenten. We willen beleven hoe het anders kan. Die beleving hebben we vormgegeven in onze eigen ‘Cressperience’. De Cressperience begint met een ontdekkingsreis door de eetbare jungle, waarna we nieuwe gerechten creëren met onze vondsten en de mooiste ingrediënten uit de natuur. Met chefs van over de hele wereld, maken we van gezond eten een feest. We werken aan meer smaak, meer avontuur, meer creativiteit en meer gezondheid met de wereld van planten.