Ga naar hoofdinhoud

Inhoud


Welkom bij het nieuwste nummer van ons sprankelende horeca magazine, waar gastvrijheid en culinaire verfijning samenkomen. In de dynamische wereld van eten, drinken en gastvrijheid ontvouwen zich voortdurend nieuwe verhalen, trends en smaken die de zintuigen prikkelen en de branche transformeren. Dit magazine is een viering van de passie en toewijding van horecaprofessionals, de intrigerende verhalen achter unieke gerechten en drankjes, en een venster naar de evolutie van gastvrijheid in al zijn facetten. Van bruisende cafés tot gastronomische wonderen, van de ambachtelijke brouwerijen tot de kunst van mixologie, wij brengen u een verscheidenheid aan verhalen die de diversiteit en de rijke smaken van de horecawereld omarmen. Ontdek inspirerende interviews met gerenommeerde chefs, trends die de toekomst van de industrie vormgeven en tips en trucs van experts die de culinaire horizon verbreden. We nodigen u uit om deel te nemen aan deze smaakvolle reis terwijl we de intrigerende wereld van de horeca verkennen, waar gastvrijheid een kunst is en elke maaltijd een verhaal vertelt. Laat ons u meenemen op een reis vol heerlijke ontdekkingen en innovatieve ervaringen terwijl we de schittering van de horeca vieren in al haar pracht en praal. Veel leesplezier!

Voorwoord

Wim Nijkamp

Noël Vanwittenbergh

Winnaar Joop Braakhekke hospitality award

Inschrijving JFB Hospitality award

Schrijf jou of je collega nu in voor de hospitality award!

Koppert Cress

Een Overvloed aan Smaak, Gezondheid en Duurzaamheid

Gastvrij Rotterdam

Een impressie van gastvrij Rotterdam

Marly Sauer

Winnaar apprentice award

Aanmelden JFB apprentice award

Schrijf jou of je collega nu in voor de apprentice award!

Bidfood

Dick Slootweg over de nieuwe standaarden

Carl Siegert

Het belang van brood

Charles van Goch

De horeca als huiskamer

Tippr

Het belang van gastvrijheid

Sheila Struyck

Een column met jurylid Sheila Struyck

SVH

De partner van de horeca

Koreman’s

Cellobrate life

Colofon

Dankwoord partners